Palletstelling

palletstelling

Ideaal voor de opslag van pallets

Wilt u ook uw ruimte goed benutten? Met Palletstelling kunt u, uw magazijn eens goed opruimen. . De stelling ook wel palletrekken genoemd kunt u modulair samenstellen door gebruik te maken van de verschillende staanders en liggers. U kunt u doormiddel van een voordeelset of anders met behulp van de losse secties uw stelling samenstellen. Wij hebben frames en dragers in verschillende soorten afmetingen, lengtes hoogtes en draagvermogen
De palletstellingen zijn bij ons uit voorraad leverbaar tegen een scherpe prijs. De palletstelling frames en dragers kunnen wij desgewenst bij u bezorgen doormiddel van onze eigen transport service.
Verder zijn onze stellingen uitbreidbaar met een aanrijbeveiling en andere accessoires

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 84

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 84

per pagina
Aflopend sorteren

An-ink.nl : Palletstelling, Draagarmstelling, Grootvakstelling, Legbordstelling, Bandenstelling en  Archiefkasten online kopen

Uw magazijn inrichten doet u met de magazijnstelling van An-ink. In onze webshop vind u een compleet assortiment stelling materiaal voor de opslag van al uw producten, pallets en langmateriaal. Weet u niet helemaal zeker wat u nodig heeft, neem dan contact met ons op voor een advies op maat. Bovendien levert An-ink altijd snel, betaalbaar en in heel Nederland en Belgie met onze eigen transport service. Voor Pallet opslag hebben een compleet assortiment palletstellingen, heeft u langer materiaal dan zijn onze draagarmstellingen ideaal.

An-ink.nl - Grootvakstelling ook te gebruiken als werkbank en bandenstelling

Veel producten zijn niet verpakt op pallets, maar toch te groot en zwaar voor een kleine legbordstelling. Een grootvakstelling is dan de ideale oplossing, zo kunt u bijvoorbeeld de grootvakstelling voorzien van een vlonder, waardoor u een groot schap krijgt om uw goederen overzichtelijk op te slaan. Een andere mogelijkheid is om de grootvakstelling te gebruiken als bandenstelling of werkbank. U kunt deze stelling dus ook gebruken als werkplaatsinrichting. Net zoals al onze andere stellingen zijn onze magazijn rekken modulair samen te stellen uit verschillende liggers en frames, op deze manier heeft u altijd de grootvakstelling die bij u past.

An-ink.nl - Legbordstelling en archiefkasten.

Voor de opslag in kleinere ruimtes van kleinere producten, heeft an-ink ook verschillende oplossingen als stellingkast. Zo heeft An-ink legbordstelling in haar producten pakket. De legbordstellingen van an-ink zijn van profesionele kwaliteit en niet te vergelijken met de legbordstelling van bijvoorbeeld de DHZ zaken zoals Gamma, Praxis als karwei. Ook onze legbordstellingen zijn modulair samen te stellen uit de verschillende losse ondederdelen, Zo kunt u de het rek samenstellen die precies bij u past. Om u het samenstellen makkelijk te maken, heeft An-ink.nl haar unieke legbordstelling configurator ontwikkeld. Met deze legbordstelling configurator kunt u gemakkelijk en snel een stelling samenstellen, op deze manier heeft u ook gelijk de verschillende mogelijkheden als een totaal prijs inzichtelijk. De met de legbordstelling configurator samengestelde legbordstelling, kunt gemakkelijk en snel bestellen in onze webshop.

Heeft u toch liever uw spullen uit het zicht en achter slot en grendel, dan heeft an-ink archiefkasten voor u. Met onze archiefkasten, kunt u uw ordners, kantoorartikelen en kleine producten opslaan in een afgesloten metalen kast. De archiefkasten worden uit voorraad geleverd en zijn verpakt in een transport verpakking. De transportverpakking heeft als voordeel dat de kast gemakkelijk te vervoeren en te plaatsen in kleine ruimtes.