In de vakantieperiode zijn wij gesloten van 5-07-2024 15:00 uur tot 30-07-2024.

In de vakantieperiode zijn wij gesloten van 5-07-2024 15:00 uur tot 30-07-2024.
Mededeling
In de vakantieperiode zijn wij gesloten van 5-07-2024 15:00 uur tot 30-07-2024.

Magazijninrichting, uit voorraad geleverd en makkelijk besteld !

An-ink - Over ons

Over ons

An-ink - Contact

Contact

An-ink - Inkoop van partijen

Inkoop van partijen

An-ink - Klantenservice

Klantenservice

Palletstelling

palletstelling Niet alleen maar een stelling voor pallets

Met een Palletstelling kunt u, uw magazijn eens goed opruimen. Deze magazijnstellingen kunt u gebruiken voor de opslag van uw pallets met producten, maar m.b.v. een vlonder ook voor andere producten. De stellingen kunt u modulair samenstellen door gebruik te maken van de verschillende palletstelling staanders en palletstelling liggers. Wij hebben frames en dragers in verschillende soorten afmetingen, lengtes hoogtes en draagvermogen. Verder zijn onze magazijnstellingen uitbreidbaar met een aanrijbeveiling en andere accessoires

door gebruikt te maken van onze webshop kunt u gemakkelijk bij ons uw palletstellingen kopen. Bent u niet op zoek naar nieuw, kunt u altijd eens kijken bij onze marktplaats advertenties voor palletstelling gebruikt.
Weergave Foto-tabel Lijst

Items 1-20 van 84

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wil je een palletstelling kopen voor je magazijn? Wanneer je met verschillende afmetingen pallets werkt, is de palletstelling echt een handige oplossing. Palletstellingen zijn speciaal ontworpen voor de opslag van pallets. Dankzij hun horizontale plaatsing in rijen met meerdere niveaus zijn ze zeer geschikt om diverse afmetingen pallets te dragen. Er zijn verschillende materialen beschikbaar voor het draagvlak, zoals houten legborden, vlonders en metalen legborden. Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van een palletstelling? Neem dan eens een kijkje in ons aanbod. An-Ink is dé specialist in slimme magazijninrichting. Dus mocht je vragen hebben over het inrichten van je magazijn, stel ze dan gerust aan onze experts.

De voordelen van een palletstelling kopen en gebruiken Het gebruik van een palletstelling heeft diverse voordelen. Naast een overzichtelijke manier van opslaan, hebben ze een hoog draagvermogen. Dit betekent dat je met een gerust hart middelzware tot zware goederen op dit type stelling kunt plaatsen. Daarnaast is de palletstelling erg flexibel, wat betekent dat deze breed inzetbaar is. Ook niet onbelangrijk, de palletstellingen voldoen aan de veiligheidsregels, waardoor er veilig mee kan worden gewerkt. Overtuigd van de voordelen? Stel je eigen palletstelling samen door contact op te nemen met onze klantenservice. Onze experts maken voor jou een op maat gemaakte offerte.

Stellingen voor opslag van pallets kopen Een palletstelling is speciaal gemaakt voor de opslag van pallets. De hoogte van deze palletstellingen varieert en kan wel een hoogte van 10 meter bereiken. An-Ink biedt een ruim assortiment palletstellingen, waaronder gebruikte palletstellingen. Kijk gerust eens rond op de rest van onze website. Naast palletstellingen vind je hier nog veel meer magazijnstellingen met toebehoren. Zo ben je verzekerd van een efficiënt ingericht magazijn. Hulp nodig bij het kopen of samenstellen van een stelling? Of toch op zoek naar losse onderdelen? Neem contact op met onze specialisten.

Gebruikte stelling kopen door An-Ink (opkoop) Het komt wel eens voor dat stellingen door wisselingen in het magazijn niet meer nodig zijn. Op zo'n moment kan An-Ink ervoor kiezen om de palletstellingen die nog mee kunnen voor een tweede ronde aan te bieden. Naast dat dit goed is voor een duurzame economie, is dit vooral prettig voor jouw portemonnee. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de koop van deze tweedehands palletstellingen? Vraag dan een offerte aan, zodat we deze snel bij jou kunnen leveren.

Soorten palletstellingen Palletstellingen zijn essentieel voor het efficiënt inrichten van een magazijn; er bestaan verschillende soorten palletstellingen om uit te kiezen. We lichten graag een aantal varianten toe.

Standaard palletstellingen, zoals op deze webpagina beschreven. Dit zijn de meest gebruikelijke stellingen en worden vaak gebruikt in magazijnen. Ze zijn geschikt voor algemene opslag en kunnen worden aangepast aan verschillende palletmaten. Ze bieden eenvoudig toegang tot pallets. Inrijstellingen worden ingezet wanneer het gewenst is om gebruik te maken van diepe opslag. Deze stellingen zijn ideaal voor producten met een hoge omloopsnelheid, zoals eten of drinken, waarbij de first-in, first-out methode wordt gebruikt (FIFO). Doorrolstellingen zijn ontworpen voor efficiënte opslag van goederen met een hoge omloopsnelheid. Pallets worden aan de ene kant ingevoerd en rollen automatisch naar de andere kant voor uitname, wat de tijd van het picken van orders of nodige producten verkort. Dubbelzijdige palletstellingen bieden opslag aan beide zijden van het gangpad; hierdoor wordt de ruimte geoptimaliseerd. Deze stellingen zijn handig voor magazijnen met grote hoeveelheden van dezelfde producten.

Welke palletstelling voor jou het meest handig is, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de goederen in jouw magazijn, de eisen die aan het opslaan ervan verbonden zijn, de ruimte die je in jouw magazijn hebt en in welke mate je het picken van orders wil optimaliseren. Bij An-Ink begrijpen we dat deze keuze lastig kan zijn, en we helpen je natuurlijk zo goed mogelijk op weg. We geven je graag deskundig advies, zodat je tot de perfecte stelling komt; een die volledig aansluit bij jouw behoeften en wensen!

Koop stellingen bij An-Ink An-Ink is meer dan een leverancier van een palletstelling voor je magazijninrichting, wij zijn tevens je partner. We doen ons best voor jou om zo duidelijk en overzichtelijk mogelijk de palletstellingen op een rij te zetten. Zo is een palletstelling kopen wanneer je weet wat je moet hebben voor jouw magazijn slechts een paar klikken verwijderd van je locatie. Benieuwd naar wat je kan verwachten van ons? De voordelen van An-Ink:

  • Scherpe prijzen door efficiënte werkwijze en hoge omloopsnelheid
  • Alle palletstellingen in voorraad
  • Levering binnen 3 werkdagen
  • Indien gewenst advies op maat van onze specialisten.

Gemakkelijk en snel online bestellen van palletstellingen Wil jij je palletstelling kopen of samenstellen bij An-Ink? Dan is dat zeker mogelijk. Jouw bestelde stelling of stellingen worden, indien op voorraad, binnen drie werkdagen bij je afgeleverd. Onze levertijden zijn op de momenten dat jouw magazijn open is, wel zo makkelijk. We leveren de palletstellingen op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur. Heb je speciale wensen met betrekking tot de levering van je product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, dan bespreken we deze wensen. Ook wanneer je nog andere vragen hebt, of simpelweg advies wil, kun je ons bereiken per e-mail of telefoon. We doen ons best zo snel mogelijk te reageren, zodat jij ook weer weet waar je aan toe bent. Bestel vandaag nog je stelling op An-Ink.nl!

Veelgestelde vragen Wanneer kies je voor een palletstelling?

Het ligt voor de hand maar een palletstelling kies je wanneer je pallets wilt opslaan, maar een palletstelling is ook te gebruiken voor ander materiaal zoals stenen, Dozen en Gitterboxen. In combinatie met al dan niet houten vlonders of gaasroosters is een palletstelling ideaal voor het opslaan van zwaardere producten zoals versnellingbakken, blikken verf en andere zwaardere producten. Bij het gebruik van vlonders is het aan te raden om diepte dragers te gebruiken zodat de maximal belasting van palletstellingen gebruikt kan worden. Deze palletstelling dieptedragers zijn ook te bestellen via onze website.

Moet een palletstelling verankerd worden?

Wat kost een palletstelling? De prijzen van de aanschaf van een palletstelling via onze website variëren; zo kan er bij An-Ink worden gekozen voor restpartijen, tweedehands palletstellingen maar ook gloednieuwe varianten. Daarnaast is de prijs van een palletstelling uiteraard afmeting-afhankelijk. Tot slot wordt de prijs van een palletstelling beïnvloed door de keuze voor een basisvak, of een aanbouw vak. Bij An-Ink wordt gewerkt met offertes; wanneer één of meerdere palletstellingen voor in een werkruimte, garage, magazijn of een andere locatie gewenst zijn, stelt An-Ink graag een offerte op en verzendt deze zo snel mogelijk; zo weet de klant altijd waar hij of zij aan toe is.