In de vakantieperiode zijn wij gesloten van 5-07-2024 15:00 uur tot 30-07-2024.

In de vakantieperiode zijn wij gesloten van 5-07-2024 15:00 uur tot 30-07-2024.
Mededeling
In de vakantieperiode zijn wij gesloten van 5-07-2024 15:00 uur tot 30-07-2024.

Magazijninrichting, uit voorraad geleverd en makkelijk besteld !

An-ink - Over ons

Over ons

An-ink - Contact

Contact

An-ink - Inkoop van partijen

Inkoop van partijen

An-ink - Klantenservice

Klantenservice

Archiefkasten

Archiefkasten

Ideaal voor de opslag van orders en ander klein materiaal

Of u nu op zoek bent naar een archiefkast voor de opslag van belangrijke documenten of misschien voor het opruimen van de garage, wij hebben de metalen archiefkast die u zoekt! Bij An-ink hebben wij een compleet assortiment stalen archiefkasten die afsluitbaar zijn met een sleutelslot. De kasten zijn beschikbaar in de kleuren zwart, wit, antraciet en gebroken wit. Verder heeft u de keuze tussen een transportklare kast of een compleet gemonteerde kast. De kasten zijn in ieder geval gemakkelijk online te bestellen.

Weergave Foto-tabel Lijst

Items 1-20 van 22

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Verbeter de Organisatie en Efficiëntie met Onze Archiefkasten in Stijlvolle Kleuren

Welkom bij An-ink Trading B.V., jouw betrouwbare partner voor hoogwaardige archiefkasten en opslagoplossingen in tijdloze kleuren zoals zwart, wit, grijs en antraciet. Als je op zoek bent naar manieren om je documenten, dossiers en waardevolle items netjes en georganiseerd te bewaren, dan ben je hier aan het juiste adres.

Bekijk Onze Diverse Archiefkasten in Elegante Kleuren:

1. Efficiënte Oplossingen voor Documentbeheer in Neutrale Tinten

Onze archiefkasten zijn ontworpen met het oog op efficiënt documentbeheer en zijn beschikbaar in klassieke kleuren zoals zwart, wit, grijs en antraciet. Of je nu een klein kantoor runt of een groot bedrijf beheert, we hebben de juiste oplossingen in de kleur die perfect bij jouw stijl en ruimte past.

2. Duurzaamheid en Veiligheid in Stijlvolle Omhulsels

We begrijpen hoe belangrijk het is om je waardevolle documenten te beschermen, en daarom bieden we archiefkasten in elegante kleuren die naadloos in je kantooromgeving passen. Onze archiefkasten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van veilige vergrendelingssystemen, zodat je met een gerust hart je belangrijke gegevens in stijl kunt bewaren.

3. Aanpasbare Configuraties voor een Tijdloze Look

Onze archiefkasten zijn aanpasbaar en modulair, zodat je ze kunt configureren in een kleurcombinatie die het beste bij jouw behoeften en stijl past. Of je nu extra planken, laden of hangmappenframes nodig hebt, wij bieden de flexibiliteit om je archiefkast aan te passen aan de veranderende eisen van je organisatie zonder concessies te doen aan de esthetiek.

4. Stijlvol Ontwerp in Neutrale Tinten

Naast functionaliteit bieden onze archiefkasten ook een stijlvol ontwerp in tijdloze kleuren die nooit uit de mode raken. Met verschillende afwerkingen en kleuropties kun je de uitstraling kiezen die bij jouw interieur past, of dat nu zwart, wit, grijs of antraciet is.

5. Deskundig Advies in Stijlvolle Kleurenselectie

We begrijpen dat het kiezen van de juiste archiefkasten een belangrijke beslissing is, inclusief het kiezen van de juiste kleur. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze op basis van je behoeften, budget en voorkeur voor kleur.

Bekijk ook onze andere opslagoplossingen:

Bij An-ink Trading B.V. begrijpen we dat een georganiseerd kantoor in stijl essentieel is voor productiviteit en effectiviteit. Ontdek vandaag nog onze hoogwaardige archiefkasten in zwart, wit, grijs en antraciet, evenals onze andere opslagoplossingen, en verbeter de organisatie binnen jouw bedrijf.

Neem contact met ons op via+31(0)6-14691344  of stuur een e-mail naar vekoop@an-ink.nl voor meer informatie over onze archiefkasten in stijlvolle kleuren. Wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw organisatie.