In de vakantieperiode zijn wij gesloten van 5-07-2024 15:00 uur tot 30-07-2024.

In de vakantieperiode zijn wij gesloten van 5-07-2024 15:00 uur tot 30-07-2024.
Mededeling
In de vakantieperiode zijn wij gesloten van 5-07-2024 15:00 uur tot 30-07-2024.

Magazijninrichting, uit voorraad geleverd en makkelijk besteld !

An-ink - Over ons

Over ons

An-ink - Contact

Contact

An-ink - Inkoop van partijen

Inkoop van partijen

An-ink - Klantenservice

Klantenservice

Draagarmstelling

draagarmstelling

Ideaal voor de opslag van langmateriaal

Een draagramstelling voor lang materiaal dat lastig is op te slaan. Met onze draagarmstelling kunt u uw langmateriaal, houten platen en buizen netjes en overzichtelijk opslaan. De draagarmstellingen zijn modulair samen te stellen uit de verschillende losse secties of losse onderdelen. Anders kunt u gemakkelijk en snel de draagarmstelling als voordeelset online bestellen.

Weergave Foto-tabel Lijst

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Draagarmstellingen: De Perfecte Oplossing voor Jouw Opslagbehoeften

Als je op zoek bent naar efficiënte opslagoplossingen voor je magazijn of opslagruimte, dan zijn draagarmstellingen een must-have. Bij An-Ink bieden we een breed scala aan draagarmstellingen die perfect zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Maar voordat je beslist welke draagarmstelling het beste bij jou past, laten we eens duiken in wat draagarmstellingen precies zijn en waarvoor ze gebruikt kunnen worden.

Draagarmstelling

Wat is een Draagarmstelling?

Een draagarmstelling is een type opslagsysteem dat speciaal is ontworpen voor het opslaan van lange, zware of onhandelbare voorwerpen. Denk hierbij aan producten zoals buizen, planken, houten panelen, metalen profielen en andere langwerpige goederen. Het unieke ontwerp van een draagarmstelling maakt het mogelijk om deze items veilig en overzichtelijk op te slaan, waardoor kostbare ruimte in je magazijn wordt geoptimaliseerd.

Waarvoor Kun je een Draagarmstelling Gebruiken?

Draagarmstellingen zijn uitermate geschikt voor diverse toepassingen en branches, waaronder de bouw, metaalindustrie, houthandel, tuincentra en meer. Of je nu lange stalen balken wilt opslaan of houten planken netjes georganiseerd wilt houden, een draagarmstelling biedt de ideale oplossing.

draagarmstelling arm verstelling

Hoe Plaats je Goederen in een Draagarmstelling?

Het plaatsen van goederen in een draagarmstelling is eenvoudig en efficiënt. Door gebruik te maken van de verstelbare armen kun je de stelling aanpassen aan de afmetingen van je goederen. Zorg ervoor dat de zwaardere items onderaan worden geplaatst voor optimale stabiliteit en veiligheid.

Het laden van een draagarmstelling kan doormiddel van een heftruck, of gewoon met de hand. op de kopse kant van de draagarmstelling kunt u overzichtlijk de materialen zien liggen en eventueel gemakkelijk uit de stelling trekken.

Welke afmetingen Draagarmstelling zijn beschikbaar?

Een draagarmstelling is eenvoudig samen te stellen uit verschillende onderdelen, waardoor u de magazijnstelling krijgt die perfect bij uw behoeften past. De meest populaire afmetingen zijn staanders van 3,2 of 2,2 meter, met diverse maten draagarmen. Onze standaard draagarmen zijn verkrijgbaar in 40 cm, 80 cm of 125 cm diepte, eventueel voorzien van een afrolbeveiliging om te voorkomen dat bijvoorbeeld buizen uitrollen. Al onze draagarmen zijn iets naar achteren gericht, zodat materiaal altijd naar de staander rolt en niet uit de stelling valt. Het is ook mogelijk om de draagarmstelling dubbelzijdig op te bouwen, wat betekent dat u deze aan beide zijden kunt beladen. Een enkelzijdige stelling kan slechts aan één kant worden beladen, wat ideaal is voor plaatsing tegen een muur. Voor eenvoudig online bestellen hebben wij een aantal voordeelsets geconfigureerd. Deze vindt u onder het tabblad Draagarmstelling voordeelsets.

Wat heeft an-ink nog meer voor opslag mogelijkheden?

    Voor de opslag van andere goederen dan lang materiaal, heeft an-ink een compleet gamma van ander soort stelling materiaal. Kijk ook eens bij de volgende andere categorieën:

  • Stellingkasten: Voor het opruimen van uw spullen
  • Palletstellingen: Ideaal voor het efficiënt opslaan van pallets en grotere voorraad.
  • Grootvakstellingen: Voor grotere items die extra ruimte nodig hebben.
  • Draagarmstellingen: Perfect voor het opslaan van lang materiaal zoals buizen en planken.
  • Legbordstellingen: Voor georganiseerde opslag van kleinere items.
  • Legbordstelling Configureren: Pas je legbordstelling aan volgens je behoeften.
  • Werkbanken: Verbeter je werkruimte met duurzame werkbanken.

Niet Gevonden wat U Zoekt? Ontdek Onze Ervaring in de Stellingen Branche!

Op zoek naar draagarmstellingen of andere opslagoplossingen? Bij An-Ink hebben we meer dan 20 jaar ervaring in de stellingen branche. Dankzij onze langdurige samenwerkingen met andere partijen kunnen we u voorzien van de gevraagde stellingen, zelfs als deze niet standaard in ons assortiment te vinden zijn.

Of het nu gaat om Legbordstellingen, Palletstellingen, Grootvakstellingen of andere soorten opslagsystemen, wij staan klaar om aan uw behoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier op onze website, WhatsApp, telefonisch of per e-mail. Ons ervaren team helpt u graag bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw opslaguitdagingen.