In de vakantieperiode zijn wij gesloten van 5-07-2024 15:00 uur tot 30-07-2024.

In de vakantieperiode zijn wij gesloten van 5-07-2024 15:00 uur tot 30-07-2024.
Mededeling
In de vakantieperiode zijn wij gesloten van 5-07-2024 15:00 uur tot 30-07-2024.

Magazijninrichting, uit voorraad geleverd en makkelijk besteld !

An-ink - Over ons

Over ons

An-ink - Contact

Contact

An-ink - Inkoop van partijen

Inkoop van partijen

An-ink - Klantenservice

Klantenservice

Veel gestelde vragen

Welke soorten stelling zijn er:

Als u een stelling gaat kopen dan is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de verschillende toepassingen die er zijn. Zo kunt u voor uw bedrijf een weloverwogen keuze maken. Welke soorten magazijnstelling zijn er  allemaal?

Legbordstelling. Deze stelling wordt meestal gebruikt in een magazijn om goederen netjes en overzichtelijk op te slaan. De goederen worden geplaatst op legborden. Dit type stelling is doorgaans niet geschikt voor hele zware goederen.
Palletstelling . Dit is een grote stelling waarop goederen op pallets geplaatst kunnen worden. Met een heftruck of palletwagen zijn de pallets gemakkelijk in te voeren en weer uit te nemen.
Draagarmstelling . Dit is een stelling waarbij draagarmen worden gebruikt in plaats van legborden, vlonders of vloeren. Meestal wordt deze stelling gebruikt voor de opslag van hout of buismateriaal.
Grootvakstelling . Deze stelling wordt gebruikt om goederen van grote afmetingen op te slaan. Deze stellingen hebben een hoog draagvermogen.
Breedvakstelling. Deze magazijnstelling heeft als functie om een groot aantal goederen naast elkaar op te slaan en biedt daardoor een goed overzicht van de betreffende goederen.
Archiefstelling. Dit is relatief kleinere stelling waar mappen en dozen in opgeslagen kunnen worden die niet direct voor handen hoeven te zijn.
Bandenstelling . Dit is een stelling die vaak door autobedrijven wordt gebruikt voor de opslag van banden.
Doorrolstelling . Deze stelling is uitermate geschikt voor het FIFO-principe (First In First Out). De goederen kunnen aan één kant worden ingebracht en rollen automatisch door naar de kant van uitgifte.

Wat is het draagvermogen van een stelling

Het draagvermogen van een stelling is het gewicht in Kg. dat een stelling maximaal belast kan worden. Staat er bijvoorbeeld belasting 1200 Kg. per ligger paar, dan kan er in die sectie per liggerpaar een geicht van 1200 kg. geplaatst worden, uiteraard wel evenredig verdeeld over de gehele ligger lengte

Hoe vaak moet een magazijstelling gekeurd worden

Het keuren van magazijnstellingen is volgens het Arbobesluit (artikel 7.4a) verplicht. Dit komt overeen het met de verplicht die geldt voor veel andere arbeidsmiddelen. Een magazijnstelling moet voor ingebruikname eerst gekeurd worden en dan vervolgens minimaal één keer per jaar.

Moet een stelling rek verankerd worden

Het verankeren van magazijnstellingen is essentieel voor de veiligheid in uw magazijn, omdat losse stellingen kunnen leiden tot onnodige ongevallen. Niet alle stellingen moeten echter verplicht worden verankerd; de regelgeving werd voor het laatst gewijzigd in 2008. Volgens deze regelgeving moeten alle magazijnstellingen die mechanisch worden geladen verplicht worden verankerd.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten hangen af van hoe u de bestelling verzonden wilt hebben. Als u kiest voor express bezorging, betaalt u een vergoeding voor het aantal gereden kilometers. Heeft u wat meer tijd, dan kunt u kiezen voor bezorging op route. U betaalt dan een vast tarief en uw bestelling wordt binnen 10 werkdagen bezorgd.

hoe wordt mijn bestelling bezorgd?

Uw bestelling wordt bezorgd met onze eigen bezorgservice. Wij maken geen gebruik van een extern transportbedrijf.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Uiteraard kunt u uw bestelling ook afhalen gedurende onze vaste openingstijden. De koffie staat klaar.

Ik ben wat vergeten te bestellen. Kan ik dit nog toevoegen aan de bestelling?

Tuurlijk kunt u wat toevoegen aan uw bestelling, als u telefonisch doorgeeft dat u wat extra's wilt, of anders bij een webshop bestelling op afhalen klikt en dan bij de opmerkingen aangeeft dat u deze wilt toevoegen komt het voor elkaar. 

Welke aflever mogelijkheden zijn er?

U kunt uw bestelling per express laten bezorgen of binnen 10 dagen op route.

Kan ik de producten op factuur kopen

Of u nu als particulier of zakelijk uw bestelling koopt, bij ons krijgt u altijd een factuur.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen

Voor de betaling van de uw bestelling hebben wij de volgende mogelijkheden:

+ betaling via ideal op onze webshop

+ betaling vooraf via bankoverschrijving

+ Betaling bij afhaal, contant of anders direct over te maken. (let op wij hebben geen pinautomaat)

+ Contante betaling aan de chauffeur bij bezorging. Let op onze chauffeurs hebben geen pinautomaat.

Kan ik op rekening kopen

Al onze bestelling hebben wij graag betaald op momnet van levering, betaling op rekening, 30 dagen achteraf of iets dergelijks doen wij niet.

Kan ik als niet nederlandse partij, zonder btw kopen

Als u beschikt over een niet nederlands btw nummer, welke wij kunnen verifieren via de "Vies". Dan kunt u uw bestlling kopen tegen 0% Bte. Tarief. In onze website is de "vies" controle ingebouwd. Als u een kloppend adres en btw nummer invoerd zal de btw niet over uw bestlling worden gerekend.